Skip

Wat wil je weten?

Bij ROUGH. Interiors garanderen wij een zeer snelle levering. De levertijd van onze producten kun je bovenaan vinden bij de beschrijving van het specifieke product. 

Over het algemeen betreft de levertijd van verlichting, stoelen, bijzettafels, salontafels 2-3 werkdagen en vaak is bestelling zelfs de volgende dag al in huis.

Voor grotere meubels zoals kasten, banken geldt een levertijd van 5 werkdagen.

Kortom, bij ROUGH. heb je je bestelling vaak al binnen een week in huis!

Is de genoemde levertijd verstreken en je hebt de bestelling nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op via de chat of mail naar mail@roughinteriors.nl.

Veel van onze producten worden knockdown geleverd. Dat wil zeggen dat het meubel met minimale werkzaamheden te monteren is. (Schroeven aandraaien bijvoorbeeld)

Zodra wij de verzending doen krijg je van ons trackinginformatie opgestuurd. Hiermee kan je zien hoever je bestelling is en wanneer je deze zult ontvangen.

Onze verzending is GRATIS vanaf een orderbedrag van €50,-. Als je bestelling onder de 50 euro is rekenen wij €6,95 verzendkosten.

Voor België geldt een standaard bedrag van €10,- verzendkosten.

Ben je nog aan het verbouwen of heb je de sleutel van je nieuwe huis nog niet? Dan snappen wij dat het fijn is dat je de meubels op een specifieke dag bezorgd krijgt. Stuur voordat je besteld even een berichtje in onze chat of mail naar mail@roughinteriors.nl. Graag ontvangen wij daar de gewenste leverdatum dan zorgen wij dat je op die dag je bestelling bezorgd krijgt. 

Bij ROUGH. Interiors heb je 30 dagen om te beslissen of je tevreden bent over het product. Wil je het product retourneren? Zorg dan ervoor dat je binnen deze 30 dagen na bestelling een aanmelding doet om te retourneren. Na deze 30 dagen heb je dan nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Maak je gebruik van het retourneren dan zorgen wij dat het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retourmelding terug is gestort.

De meeste producten kun je bij ons kosteloos retourneren. Alleen voor de zwaardere producten die met pallet aangeleverd zijn (denk aan kasten, banken), betaal je helaas wel wat retourkosten. Deze kosten variëren van 25-50€.

Stuur een bericht naar mail@roughinteriors.nl als je gebruik wilt maken van de aanmelding van een retourzending. Via de mail ontvang je dan een retourformulier die je ingevuld moet toevoegen in het pakket.

We zorgen ervoor dat je het bedrag zo snel mogelijk terug krijgt. Als wij de melding krijgen dat het pakket naar ons terug onderweg is maken wij direct het bedrag over. Meestal heb je dan binnen 24 uur het bedrag terug op je rekening.

Je kan betalen via:

  • Ideal (NL)
  • Paypal
  • Met creditcard (Visa, Maestro, Mastercard of American Express)
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Bancontact (België)
  • Achteraf betalen met Klarna